Beautydagen bij ID College voor Senegal

Ook dit jaar organiseert de unit Uiterlijke Verzorging van het ID College in de week voor Kerstmis de Beautydagen. Op woensdag 20 en donderdag 21 december staan de studenten van de opleidingen haarverzorging en schoonheidsverzorging klaar om bezoekers te verwennen. Men kan bijvoorbeeld kiezen uit diverse kappersbehandelingen, een heerlijke verzorging van de huid, een manicure of massage van rug en schouders. Een combinatie van de verschillende behandelingen is uiteraard ook mogelijk. De behandelingen vinden plaats in de praktijklokalen. De kantine van de school is helemaal versierd in kerststijl en hier staan diverse kraampjes opgesteld waar men bijvoorbeeld eigen gemaakt gebak kan kopen. Met een kopje koffie en thee erbij kan men dan nog even nagenieten.

De opbrengst van de behandelingen is bestemd voor Kafountine in Senegal, waar het ID College een school voor vrouwen en meisjes geadopteerd heeft. Natuurlijk hopen zowel studenten als docenten dat er ook dit jaar weer heel veel mensen gebruik gaan maken van de Beautydagen en dat er uiteindelijk een mooi bedrag overgemaakt kan worden naar Kafountine.

Een afspraak maken kan dagelijks vanaf 10.00 uur en daarvoor kan men bellen naar (071) 535 85 00. Aangeraden wordt om snel te reserveren, want vol is vol! Beautydagen bij het ID College, op 20 en 21 december 2006, bij het ID College aan de Storm Buysingstraat 18c te Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×