In januari beslissing over Ronde van het Groene Hart

Begin januari beslist de organisatie van de Ronde van het Groene Hart of de wielerronde doorgaat. Op dit moment is rond de tachtig procent van de benodigde één miljoen euro binnen, dat maakte de organisatie gisteren tijdens een persconferentie in Leiden bekend. Het is de bedoeling om door middel van de Ronde van het Groene Hart de ‘binnentuinen van de Randstad’ te promoten. De wielerronde wordt op zondag 25 maart verreden.

De start zou aanvankelijk in Gouda zijn maar die gemeente besloot niet mee te werken na bezwaren van kerken omdat de wielerronde op zondag wordt verreden. Leiden heeft geen problemen met de koersdag. Woerden, Rotterdam, Amsterdam en Leiden hebben financiële steun en medewerking toegezegd. De organisatie is nog in onderhandeling met Utrecht en een aantal private sponsors.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×