Zangeres Colette Wickenhagen

Leidse Dolf del Prado speelt in Grote Beer

Op zondag 17 december zal het kwintet van de bekende Leidse muzikant Dolf del Prado optreden bij Jazz on Sunday in de Grote Beer. Del Prado is een bekende van Jazz on Sunday, dat al in 1977 werd opgericht en trekt altijd veel gasten. Het kwintet swingt dat het een lieve lust is, en het speelplezier straalt eraf. Del Prado neemt zeker geen onervaren muziekanten mee naar Leiden, zij spelen regelmatig met elkaar! De bezetting deze keer is als volgt: Piano: Nick van de Bos, Bas: Dolf del Prado, Slagwerk: Bob Dekker, Sax: Simon Rigter, Zang: Colette Wickenhagen.

Het concert begint om 15.30 uur, toegang voor niet leden € 5.50 per persoon. Het parkeerterrein op de Haagweg biedt ruime parkeergelegenheid en brengt de gasten tot voor de deur in de Rembrandtstraat.

Meer informatie: www.jazzonsunday.nl

De Grote Beer, Rembrandtstraat 27, Leiden. Telefoon: 071 512 17 19

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×