Portefeuilleverdeling wethouders aangepast

Het College van B & w heeft deze week besloten tot een kleine aanpassing in de portefeuilleverdeling. Het betreft de portefeuilles van de wethouders Keur en Van As. Wethouder Raymond Keur krijgt de verantwoordelijkheid over het hele Grote Steden Beleid dat eerst bij Van As was ondergebracht. Dit onderdeel sluit logischer aan op de rest van ziin portefeuille. Filip van As krijgt als wethouder Economie en Publiekszaken de verantwoordelijkheid voor de hardwarekant en infrastructuur van de gemeentelijke ICT en automatisering. Dit sluit logisch aan bij zijn verantwoordelijkheid voor het gemeentelijk informatiebeleid en de dienstverlening.    

De gemeenteraad is inmiddels op de hoogte gesteld van de veranderingen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×