KerstPOPQUIZ in Sociëteit De Burcht

Op zondag 24 december vindt alweer de 17e editie van de Leidse Popquiz plaats. Dit keer zijn de vragen bedacht door ‘De Vrienden van Swie’, een team dat zich vernoemd heeft naar Swie Tio, een grote popmuziekkenner.

Ook nu vindt de popquiz plaats in Sociëteit De Burcht, Burgsteeg 14. De zaal is vanaf 14.00 uur open en vanaf dat tijdstip kunnen teams zich inschrijven, deelname is gratis. De quiz start om 15.30 uur. De presentatie is zoals altijd in handen van Jan van der Plas, popjournalist en popkenner bij uitstek. Voor de drie beste teams zijn mooie prijzen beschikbaar en voor het team dat laatste wordt, ligt een fraaie poedelprijs klaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×