Leidse Lianne Smit derde bij Kunstrijden in Utrecht

Tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen Kunstrijden die afgelopen weekend in Utrecht werden gehouden is de 12-jarige Leidse Lianne Smit derde geworden in de categorie debs. Lianne schaatst vanaf haar 4e jaar bij Kunstschaatsvereniging Rijnland in Leiden. Zij zit bij de de nationale selectie van de KNSB en traint circa 20 uur per week voor haar sport. Kunstrijden vindt zij een heel leuke sport: “Er ligt steeds weer een nieuwe uitdaging voor je”.

Omdat Lianne 3e is geworden wordt zij door de KNSB uitgezonden naar de Challenge Cup in Den haag die van 8 tot en met 11 maart 2007 wordt gehouden. Dit is een wedstrijd waar alle toppers van de wereld elkaar tegenkomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×