Eerste paal geslagen voor "Het Haagsche Schouw"

Gisteren heeft het Van de Valk Hotel Leiden de eerste paal in de grond geslagen voor het nieuwe restaurant “Het Haagsche Schouw”. De officiële handeling werd verricht door wethouder Filip van As van Economische Zaken. De bouw van het nieuwe restaurant gaat ongeveer een jaar in beslag nemen. Momenteel serveert Hotel Leiden zijn gerechten in een houten paviljoen dat 15 november werd geopend. Het paviljoen is een tijdelijke oplossing, omdat het oude zalencomplex moest worden gesloopt voordat de aanleg van het nieuwe gedeelte kon beginnen.

Het nieuwe gebouw zal uit twee verdiepingen bestaan. Op de begane grond komt een modern restaurant en op de eerste verdieping zullen een vijftal multifunctionele zalen plaats bieden aan ruim tweehonderd mensen. De oude monumentale herberg “Het Haagsche Schouw” zal in ere worden hersteld.

De combinatie van restaurant, vergaderzalen, het ruime terras aan het water en de mogelijkheden om met sloepen en rondvaarten aan te meren maken van Het Haagsche Schouw een belangrijke “all in one” locatie voor de Leidse Regio.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×