Pieterskerk bekostigt restauratie met steigerexcursies

De Pieterskerk heeft een creatieve manier bedacht om fondsen te werven voor de restauratie van het kerkgebouw. Er kan tegen een éémalige donatie van 175 euro (of meer) een rondleiding over de bouwsteigers worden geboekt. Leuk voor bedrijven, verenigingen, jaarclubs en disputen als stadsuitje, zo liet de kerk vandaag weten. De excursie biedt niet alleen een prachtig uitzicht over de stad maar ook de herstelwerkzaamheden kunnen van dichtbij worden bekeken.

De rondleiding over de 25 meter hoge steigers wordt begeleid door vrijwilligers, zij zullen uitleg geven over de restauratie aan de hand van bouwtekeningen en25 meter hoge steigers en geven uitleg over de restauratie aan de hand van bouwmateriaal en -tekeningen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×