Nieuwsbrief bezoek Toruñ uitgebracht

Leiden en het Poolse Toruñ zijn zustersteden. Om de stedenband eens extra aan te halen, bracht een grote groep Leidenaars, waaronder wethouder John Steegh, vertegenwoordigers van Leidse Historische Verenigingen en een groep van de Jeugdtheaterschool, een bezoek aan deze stad. Naar aanleiding van dit bezoek is een nieuwsbrief uitgebracht.

In deze nieuwsbrief zijn naast verhalen van deelnemers, ook artikelen over de burgemeester van Toruñ, het Poolse cultuur- en natuurerfgoed en toeristische informatie te lezen. De nieuwsbrief is verkrijgbaar bij de balie van het Stadhuis en per e-mail via c.van.ingen@leiden.nl .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×