Tariefswijzigingen bij bibliotheek

Iedereen die lid is van de Leidse of Leiderdorpse bibliotheek, kan er boeken, luisterboeken, bladmuziek, tijdschriften, cd´s en dvd´s lenen en tegen korting deelnemen aan activiteiten. Per 1 januari 2007, bieden de bibliotheken slechts één abonnement, waardoor de lezers precies weten waar zij aan toe zijn en het uitleensysteem een stuk eenvoudiger wordt, aldus de bibliotheken.

Na afsluiting van dit abonnement kunnen de leden gratis maximaal 10 boeken, tijdschriften of muziekboeken per keer lenen. In tegenstelling tot voorheen, mogen de geleende materialen slechts één keer gratis verlengd worden, waardoor lang wachten op materiaal tot het verleden behoort. De duur van de uitleenperiode blijft onveranderd, in de meeste gevallen drie weken. Met deze nieuwe aanpak willen de bibliotheken het lezen stimuleren en alle leden toegang verschaffen tot de hele collectie. Kijk hier voor meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×