Met bestelbus uit de bocht

De politie heeft gisteravond een 28-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij op de Zijlsingel met zijn bestelbus uit de bocht was geraakt en daardoor een tuinhek en een rieten afscheiding uit de grond had gereden. De man was na het voorval weggereden. Dankzij de beschrijving van de auto en het kenteken, wist de politie zijn adres snel te achterhalen. De bestelbus stond bij de man voor de deur en had schade. Nadat de Leidenaar bekend had de bestuurder van de bus te zijn geweest, werd vastgesteld dat hij twee keer zoveel had gedronken als is toegestaan.

De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen en maakte proces-verbaal op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×