LWO en Libertas Leiden gaan fuseren

De Leidse Welzijnsorganisatie (LWO) en Libertas Leiden hebben besloten onderhandelingsgesprekken te starten, die moeten leiden tot een fusie van beide welzijnsorganisaties in januari 2008.

Libertas Leiden houdt zich bezig met thuiszorg en beschikt over drie zorgcentra in Leiden. Deze organisatie heeft in totaal 1100 betaalde medewerkers en vrijwilligers in dienst. De LWO beheert een groot aantal buurtcentra verspreidt over de stad en heeft 920 vaste medewerkers en vrijwilligers in dienst. De besturen van beide organisaties zijn ervan overtuigd, dat de fusie een positief effect heeft op de stad Leiden. Zo zullen er nieuwe vormen van maatschappelijke ondersteuning en participatie beschikbaar komen en wordt de sociale infrastructuur versterkt. Daarnaast wil de gefuseerde organisatie een betrouwbare partner voor de gemeente en andere maatschappeijke instellingen zijn.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×