Nieuw speurspel bij Naturalis

Vanaf de kerstvakantie kunnen kinderen deelnemen aan een gloednieuw speurspel over de Camarasaurus, genaamd: “Ben jij een superonderzoeker?” Als echte onderzoekers verdiepen zij zich in de wereld waarin de dinosauriërs leefden. De Camarasaurus is te zien in de Oerparadezaal.Ook kunnen speurspellen worden gespeeld over onder andere de dolfijn, de zaagvis en het lieveheersbeestje.

Tegen betaling van een borg krijgen kinderen een chipkaart, waarmee zij op computers in de diverse zalen vragen kunnen beantwoorden. Voor het vinden van de juiste antwoorden moeten zij het hele museum verkennen. Na inlevering van de chipkaart, krijgen de kinderen hun onderzoeksresultaten verwerkt in een mooi onderzoeksverslag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×