Kroten

Vergeten groenten, lezing voor tuin-,kook- en eetliefhebbers

Op 11 januari, zal Ton Vreeken een lezing over ‘vergeten groenten’ houden in Museum Volkenkunde. De smaak van vroeger dreigt te verdwijnen en dat was de reden voor een groep bezorgde liefhebbers om het ‘Genootschap der Vergeten Groenten’ op te richten. Vreeken, een van de oprichters van het Genootschap, legt uit waar het genootschap voor staat en wanneer een groente ‘vergeten’ is. Vragen zijn welkom! Na de lezing kan men zaden van deze groenten kopen. Kortom: een leerzame lezing voor alle tuin-, kook- en eetliefhebbers.

Aanvang: 10.30 – 12.30 uur. Info: 071 – 516 88 00 of info@volkenkunde.nl

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×