Extra voorstelling A tribute to Ray Charles met Candy Dulfer

Op zondag 21 januari is de voorstelling ‘A tribute to Ray Charles’, met Lucretia van der Vloot (Big, Black & Beautiful), Boris (Idols) en Candy Dulfer (o.v.b.) te zien in de Leidse Schouwburg. Deze voorstelling vindt plaats op KIJK!ZONDAG en begint om 16.00 uur. Vanwege de grote belangstelling is er een extra voorstelling bijgeboekt; deze begint om 20.15 uur. In A Tribute to Ray Charles brengen de muzikanten een ode aan de ‘grondlegger van soul’.

Op 10 juni 2004 overleed de legendarische zanger en pianist Ray Charles op 73-jarige leeftijd. Deze blinde Amerikaanse zanger/pianist was een groot vertolker van de moderne blues die zich tijdens zijn indrukwekkende carrière ook stijlen als R&B, jazz, rock-’n-roll, country en gospel eigen maakte. De mix van deze stijlen maakte hem tot één van de opmerkelijkste figuren van de Amerikaanse populaire muziek. In deze kick-off van Leiden Swingt 2007 garanderen zij het publiek een swingende voorstelling vol nostalgie, waarin onvergetelijke hits als Georgia on my mind, What I’d say en I can’t stop loving you voorbij komen.

Reserveren is mogelijk via de kassa van de Leidse Schouwburg. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op maandag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. De kassa is bereikbaar op telefoonnummer: (071) 5163888. De online kaartverkoop is reeds gestart via www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×