Man mishandeld en beroofd in woning Koningstraat

Afgelopen nacht hebben drie mannen rond 02.00 uur een overval op een woning aan de Koningstraat gepleegd. De mannen drongen de woning binnen en hebben de bewoner vastgebonden, geschopt en geslagen. Ze gingen er vandoor met onder andere de autosleutels en de auto van de bewoner. De auto werd vanmorgen teruggevonden in Amsterdam. Het slachtoffer wist zich te bevrijden en is naar het politiebureau op de Langegracht gelopen. Van daaruit is hij naar het LUMC gebracht.

De politie stelt een onderzoek in naar de exacte omstandigheden bij de overval en heeft een sporenonderzoek verricht in de woning. Omwonenden die rond het tijdstip van de overval bijzonderheden hebben gezien, worden verzocht zich te melden bij de politie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×