After Christmas Concert in Pieterskerk

De Soroptimistenclub organiseert in de Pieterskerk een After Christmas concert door vocaal ensemble Pur Sang onder leiding van Theo van Hoorn. Dat gebeurt op donderdag 28 december van 13.30 tot 16.00 uur. Geniet nog even na van schitterende Engelse kerstklassiekers afgewisseld met madrigalen (liederen uit 16e eeuw).

Programma: Deck the Hall (David Willcocks) – Ding dong merrily on high (Charles Wood) – God rest you merry gentlemen (David Willcocks) – Of a rose (John Rutter) – Hark the herald-angels sing (David Willcocks) – Torches (John Joubert) – Angel alleluias (Allen Bullard – pauze – Sing we and chant it (Thomas Morley) – The 12 day’s of Christmas (John Rutter) – Coventry carol (Martin Shaw) – Il bianco e dolce cigno (Jacob Arcadelt) – The bleu bird (Ch.Vaughan Stanford) – Sussex Carol (Ralph Vaughan Williams) – Shepherd pipe carol (John Rutter) – Nativitiy carol (John Rutter) – Jesus child (John Rutter) – A merry Christmas (Arthur Warrel)

Plaats: Pieterskerk Pieterskerkhof 1a in Leiden. Bewonder meteen de levensgrote kerststal en kijk hoe de restauratie van de eeuwenoude Leidse kerk vordert. Toegang gratis, wel zal er een collectebus staan. De opbrengst van de middag gaat voor de helft naar de Stichting Pieterskerk Leiden ten behoeve van de restauratie van de kerk. De andere helft is voor het water & sanitair project van Soroptimistclub Leiden Aurora dat tot doel heeft twee weeshuizen in Indonesië en Suriname te voorzien van toiletten en douches.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×