Met een kerstboom naar Euro Disney

Vanaf woensdag 27 december 2006 tot en met vrijdag 5 januari 2007 kunnen op verschillende locaties in de stad kerstbomen ingeleverd worden. Elke ingeleverde boom levert een lootje op. Met die loten zijn prachtige prijzen te winnen tijdens het kerstboomfeest op vrijdag 5 januari in de Groenoordhallen (Willem de Zwijgerlaan 2). Het feest begint om 19.00 uur. Als hoofdprijs wordt een weekendje Euro Disney verloot. De prijzen kunnen alleen worden afgehaald tijdens het kerstboomfeest!

Waar en wanneer kunnen kerstbomen ingeleverd worden? Van woensdag 27 december tot en met vrijdag 5 januari van 9.00 tot 16.00 uur zijn de inzamelpunten geopend. Een aantal inzamelpunten is geopend vanaf dinsdag 2 januari, zie daarvoor onderstaand overzicht. Op zaterdag 30 december, zondag 31 december en maandag 1 januari zijn de inzamelpunten gesloten.

INZAMELPUNTEN: • Kinderboerderij de Merenwijk (Parkzicht 100) • Dienst Milieu en Beheer, Admiraal Banckertweg15 • Speeltuin Nachtegaallaan (geopend vanaf dinsdag 2 januari) • Wijkonderkomen Vogelvlucht (Boshuizerlaan 5) • Speeltuin Anjelierstraat (geopend vanaf dinsdag 2 januari) • Speeltuin Ten Katestraat 10a (geopend vanaf dinsdag 2 januari) • Wijkonderkomen Boerderij de Slaag (Lage Morsweg 102) • Stevenspark • Wijkonderkomen Oude Herengracht 2 • Parkeerterrein Garenmarkt (geopend vanaf dinsdag 2 januari)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×