Winterfestival in Volkenkunde

Zaterdag, 6 januari, van 12.00 tot 12.30 uur, wordt het muzikale ‘startschot’ van het Winterfestival gegeven door de ‘Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel’, (midwinterhoornblazers uit Oldenzaal, vert.) in de museumtuin van Museum Volkenkunde. Daarna vindt het optreden ‘De Fietskachel’ plaats, een theateract voor de wintertijd, door Dolf Moed. Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur verzorgen de Leidse horeca ondernemers demonstraties en proeverijen met Midi Mondial, Jill’s, Djebena en Goodstuff Foodspecialties in de centrale hal van het museum. Voor de kids begint een speciale kindertheatervoorstelling om 13.30 uur. Verder worden er films vertoond en lezingen gegeven. ‘Pannenkoekenhuys Oudt Leyden’ geeft een demonstratie : ‘hoe bak je de lekkerste pannenkoek?’

Kortom er valt een hoop te beleven voor jong en oud, tijdens het Winterfestival. Ook zondag 7 januari is er een uitgebreid programma. Voor meer info: tel. 071 – 5168 862, of via de website: www.volkenkunde.nl

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×