'Zingende Decoupeerzaag', Première in Leidse Schouwburg

Op 4 en 5 januari zal het Budelse duo Adje en Theo met hun muziekvereniging ‘De Zingende Decoupeerzaag’ het Leids publiek op een bonte avond tracteren. Met zijn optreden bij Paul de Leeuw werd Adje in één klap een Bekende Nederlander. Het publiek viel massaal voor de onnozele Adje en zijn bazige kompaan Theo. Barend en Van Dorp riepen Adje uit tot ‘Meest Opmerkelijke Persoon 2005’. Inmiddels zijn er al vijf officiële Adje-fansites! Samen met De Zingende Decoupeerzaag bracht het duo afgelopen voorjaar een eigen carnavalsplaatje uit: ‘Boem is ho, tuut tuut’. De vraag die heel Nederland in zijn greep hield: is Adje ‘echt’? wordt eindelijk beantwoord, nu Adje te zien is als de ster van de Revue van Nu.

Deze bonte avond biedt een veelkleurige verzameling variété, slapstick en liederen volgens de beste Brabantse tradities. Natuurlijk is er een band (mét accordeon) en zelfs een ouderwetse poedelshow.

Aanvang: 20.15 uur. Kaartverkoop: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×