Illegaal vuurwerk en harddrugs aangetroffen

Toen surveillerende agenten gisteravond rond 21.15 uur langs een leeg parkeerterrein aan de Flevoweg reden, zagen zij daar een automobilist en een fietser die met elkaar in gesprek waren. Omdat de agenten dit niet vertrouwden, namen zij polshoogte. Zodra de verdachten hen zagen, wilden zij vertrekken, maar de agenten hielden hen staande en doorzochten de auto. In de auto troffen zij zakjes speed, wiet, wikkels cocaïne en illegaal vuurwerk, bestaande uit nitraatklappersen vlinders, aan.De 20jarige, Leidse bestuurder is na deze vondst aangehouden, hij krijgt een proces-verbaal. De fietser had niets op zak.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×