Vrouw krijgt schop tegen scheenbeen

Op het moment dat twee jonge vrouwen uit Zoeterwoude gistermiddag over de Lammenschansweg fietsten, staken er drie Leidse jongens voor hen over. De vrouwen hielden iets in voor hen, maar één van de jongens vond dat niet voldoende en schopte de 21 jarige Zoeterwoudse tegen haar scheenbeen. Omdat de vrouw onlangs aan het geraakte scheenbeen was geoppereerd, kon zij na de trap niet meer doorfietsen. De politie heeft alledrie de jongens meegenomen naar het politiebureau, waar de 16jarige bekende de schop te hebben gegeven. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×