Eerste lustrum Faculteit der Kunsten

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van de Faculteit der Kunsten, vinden er in de week van maandag 29 januari in het Scheltemagebouw diverse middagprogramma’s rond de kunsten en andere wetenschapsgebieden plaats, waarbij u van harte welkom bent.

Het gaat om de volgende programma´s: Maandag 29 januari Godgeleerdheid en Kunsten, en Letteren en KunstenDinsdag 30 januari Geneeskunde en Kunsten, en Archeologie en KunstenWoensdag 31 januari Rechtsgeleerdheid en Kunsten, en Wiskunde & Natuurwetenschappen en KunstenDonderdag 1 februari Wijsbegeerte en Kunsten, en Sociale Wetenschappen en KunstenDe eerste bijeenkomsten vangen steeds aan om 14.00 uur en de tweede om 16.00 uur.De feestelijkheden worden op donderdag 1 februari om 17.30 uur afgesloten met een borrel, eveneens in Scheltema. Wie wil deenmenen aan een middagbijeenkomst of de borrel, wordt vriendelijk verzocht zich voor 26 januari aan te melden via secretariaat@kunsten.leidenuniv.nl.  

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×