Introductiecursus zelfverdediging voor vrouwen

Wegens het grote succes organiseert Phoenix, de karateschool voor vrouwen, in januari opnieuw een introductiecursus zelfverdediging. Tijdens deze cursus, die wordt gegeven door erkend docente weerbaarheid Karin Kops, leren de deelneemsters hoe zij zich zekerder kunnen voelen, op bedreigende situaties kunnen reageren en hoe zij voor zichzelf op kunnen komen in alle mogelijke omstandigheden. Zelfverdediging is meer dan alleen het geven van een knietje. Ook verdediging met behulp van woorden, stem en houding zijn belangrijk.

De cursus is bedoeld voor vrouwen tussen de 16 en 66 jaar. Ook wanneer zij een slechte conditie of lichamelijke handicap hebben, of geblesseerd zijn, kunnen zij prima deelnemen.Wie na de cursus meer wil leren, kan doorstromen naar de beginsterscursus karate voor vrouwen.De introductiecursus, die vier donderdagen beslaat, start op donderdag 11 januari en duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. De kosten bedragen 49 euro. De cursus vindt plaats in het Rijnlands Revalidatiecentrum aan de Wassenaarseweg.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×