Vurige start van nieuw (muziek)jaar door De X

Op 13 januari begint De X het nieuwe jaar met twee topmuzikanten Rishad Dhar en Saptarshi Roy uit India, in samenwerking met ’Sangoma Percussie’ uit Leiden. Dhar is een geweldige percussionist, die de hele wereld afreist en een beroemdheid is in India vanwege zijn unieke Pakhawaj-spel (Noord-Indiase drum). Hij speelt al vanaf zijn derde jaar. Roy staat bekend als de snelste synthesizer-speler uit India en speelt fantastisch op de Sarod (Indiaas snaarinstrument). De Leidse Annelies Erwich (Sangoma Percussie) heeft op internationaal niveau traditionele muziek en dans gestudeerd. Zij treedt ruim 25 jaar op als percussioniste en geeft workshops in Nederland en in het buitenland met conga’s, djembe en vele andere instrumenten.

‘A fusion where East meets West’ is een mix van verschillende stijlen. Deze unieke combinatie zal een bijzondere belevenis worden, waar het vuur vanaf zal spatten.

Aanvang: 21.00 uur, entree: 12,– euro, reserveringen: 071 -5123 568 of info@de-x.nl

Locatie: Tuinzaal van Sociëteit de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×