Ontmoetingscafé voor lesbiennes en homo’s op leeftijd

Op zondag 14 januari start het COC Leiden iedere 2e zondag van de maand van 16.00 tot 19.00 uur met een gezellig middagcafé voor de iets minder jonge homo’s, lesbiennes en biseksuelen uit de regio. COC Leiden verwelkomt iedereen, maar met name 40-plussers, dan in het gebouw De Kroon aan de Langegracht 65 te Leiden. Het café biedt de mogelijkheid om een gezellig praatje te maken of bijvoorbeeld een potje te klaverjassen.

“Leuk om met vrienden naar toe te gaan, maar ook een uitgelezen mogelijkheid om zelf een kennissenkring op te bouwen of uit te breiden.” Het COC wil met het ouderencafé een bijdrage leveren aan het dooorbreken van het isolement waarin sommige oudere homo’s en lesbo’s zitten.

Tijdens de zondagmiddagen zal er iemand van het COC aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Meer informatie is te krijgen bij Rob Kragten (tel. 071 5314647) of op www.cocleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×