Hajo Feitsma leidt zijn team in Amstelveen (29 oktober jl.) naar de tryline tegen ARC 1890 (Foto: PR).

Rugbykraker op zondag 7 januari DIOK – HRC

Het 1e team van Rugbyclub DIOK begint 2007 met waarschijnlijk de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen. DIOK en HRC (Haagsche Rugby Club) staan beiden op 25 wedstrijdpunten uit tien wedstrijden en een doelsaldoverschil van slechts zes punten. DIOK en HRC staan respectievelijk op de 4de en 5de plaats in de Ereklasse competitie. De nummers 1 tot en met 4 zullen in de play-off (nacompetitie) strijden om het landskampioenschap.

Met nog zes wedstrijden te gaan, moeten DIOK en HRC samen met het Amsterdamse AC, The Dukes (Den Bosch) en RC Hilversum strijden om de plekken 3 en 4 voor de play off. Met slechts 9 wedstrijdpunten verschil tussen deze vijf wordt het een zeer spannende 2de helft van de competitie. De wedstrijd wordt gespeeld aan de Smaragdlaan 101 in Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×