Badmintonclub Veglo organiseert open avonden

Wie eens wil komen kijken of meespelen bij Badmintonclub Veglo, is op dinsdag 9 en vrijdag 12 januari tussen 20.00 uur en 23.00 uur van harte welkom in de 3-Oktoberhal in het Leidse Sportpark, Morskwartier. Voor jongeren van 8 tot 18 jaar is er op dinsdag 9 januari tussen 18.30 uur en 20.00 uur de mogelijkheid om mee te spelen of te komen kijken. U hoeft zelf geen rackets en shuttles mee te nemen, deze stelt de vereniging beschikbaar.Gedurende beide avonden zijn bestuursleden aanwezig die u graag de nodige informatie verstrekken.

BC Veglo heeft diverse competitieteams in de districts- en landelijke bondscompetitie. Voor wie liever recreatief speelt, biedt de club natuurlijk ook voldoende mogelijkheden. Voor de jeugd is r een gezellige en fanatieke groep die dinsdagavond tot acht uur traint. De 3-Oktoberhal is de thuisbasis van BC Veglo, die er op de dinsdag- en vrijdagavond speelt.Op www.veglo.nl   kunt u terecht voor meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×