Inloopochtend Borstkankervereniging in Diaconessenhuis

Op iedere derde maandag van de oneven maanden vindt er in de Documentatieruimte van het Diaconessenhuis, van 09.30 uur tot 11.30 uur, een inloopochtend van de regionale afdeling van de Borstkankervereniging Nederland plaats. De inloopochtenden zijn bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben gehad en ervaringen willen uitwisselen met lotgenoten. Ook is het mogelijk vragen te stellen en kunnen bezoekers informatie krijgen over proteses, aangepaste badpakken en dergelijke.

De eerstvolgende inloopochtend vindt plaats op maandag 15 januari. Iedereen is er welkom, dus ook vrouwen die geen patiënt zijn van het Diaconessenhuis. De toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×