Foto: Janna Bathoorn

Avontuurlijke Science Fiction - dans voor kinderen

Zondagmiddag, 21 januari, om 15.00 uur speelt de jeugdvoorstelling ‘Timboektoe Trio’s’, door Dansgroep De Meekers in het LAK Theater. De voorstelling zit vol avonturen: “Hoe vul je de tijd als je met een groepje op reis gaat om het einde van het heelal te ontdekken? Je zit in een ruimteschip. Veel plaats is er niet in de capsule en de reis duurt lang”. De ruimtereizigers in Timboektoe Trio’s maken er een allesbehalve saaie tijd van. Ze dansen, zingen, doen fitness en discodansjes, ze darten, imiteren een rockster, spelen verstoppertje en minigolf. Het is een vrolijke boel. Soms moet één van hen de anderen tot de orde roepen. En wat gebeurt er als ze een vreemd ruimtewezen ontmoeten?

Choreograaf Arthur Rosenfeld, dit jaar bekroond met de Prijs van Verdienste van Stichting Dansersfonds, laat met zijn komische dans zien hoe avontuurlijk de mens is, maar ook hoe erg mensen in de war kunnen raken als ze iets vreemds tegenkomen. Rosenfeld maakte eerder de grote jeugdtheaterhits Bestseller, ‘Kop eraf ‘en ‘Wie is er bang voor…’?

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

Dansgroep De Meekers vormt een onderdeel van ‘Frontaal Theaterbureau’ , dat al bijna 20 jaar staat voor kwalitatief hoogstaand jeugdtheater, waarbij het accent ligt bij de moderne dans, het beeldend theater en de muziek. Frontaal is een bureau dat openstaat voor nieuw initiatief en gaat verantwoord risico niet uit de weg. Altijd met beide benen op de grond en met een scherpe blik naar de toekomst.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071-5124890, of via de website: www.laktheater.nl

LAK theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×