Van links naar rechts Henny Keereweer, Marije van den Berg en Robert-Jan van Ette. (Foto: PR).

Henny Keereweer tijdelijk fractievoorzitter PvdA

Zaterdag heeft Marije van den Berg het fractievoorzitterschap van de PvdA Leiden tijdelijk overgedragen aan de nummer twee op de lijst, Henny Keereweer. Ze gaat op zwangersschapsverlof. Haar plaats in de Leidse gemeenteraad zal tijdens dit verlof worden ingenomen door duo-raadslid Robert-Jan van Ette. Van den Berg hoopt half februari van haar tweede dochter te bevallen.

Met ingang van 16 januari treedt Van den Berg voor een periode van 16 weken terug als raadslid. Zij maakt gebruik van de onlangs in werking getreden vervangingsregeling voor politici die zwanger of langdurig ziek zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×