Joop Westbroek overleden

Op 80-jarige leeftijd is vorige week Leidenaar Joop Westbroek overleden. Westbroek genoot bekendheid omdat hij ervoor zorgde dat het personeel van politie, brandweer en ambulance in topconditie bleef. Ook na zijn pensioenering bleef Westbroek actief met ochtendtrainingen in het Leidse Hout en in de 3 Oktoberhal. Voormalige Colleges van B & W werden wekelijks door Westbroek afgeknepen op een pittig sportuurtje. Ook Cees Goekoop was hiervan een trouw bezoeker. Westbroek heeft eveneens aan de wieg gestaan van de jaarlijkse Singelloop.   

De uitvaartplechtigheid heeft inmiddels in besloten kring plaatsgevonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×