Wethouder Witteman vindt woning in Leiden

Wethouder Marc Witteman (PvdA/Ruimtelijke Ordening) heeft nog net op tijd een geschikte woning in Leiden gevonden. Per 1 februari verhuist Witteman met zijn gezin van Hillegom naar de Edelkarper in de Merenwijk. Witteman moest voor zijn functie voor 19 april, de datum dat hij precies een jaar de wethouderspost bekleedt, een woning in Leiden gevonden hebben. De Leidse woning blijkt wonderwel nog goedkoper te zijn dan zijn woning in Hillegom.     

Zijn oudste dochter volgt al sinds de zomervakantie onderwijs aan het Stedelijk Gymnasium in Leiden. Zijn twee andere kinderen volgen nu nog onderwijs in Nieuw Vennep en switchen in augustus van school.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×