Zanger Relax in ziekenhuis; concert in Leiden gecanceld

Llewy is Sel, de zanger van de Haarlemse band Relax, ligt in het ziekenhuis met een acute ontsteking aan zijn alvleesklier. Dat meldt het Haarlems Dagblad vandaag. De ernst van de situatie en de mogelijk gevolgen zullen pas in de loop van de week duidelijk worden, aldus het management van de band. Door de ziekte van de zanger, die half december in het ziekenhuis werd opgenomen, moeten wel twee optredens voor het tv-programma RoadRally, in Leiden en Zaandam, worden verplaatst.

MTV zendt de serie, waarin Relax het in en muzikaal duel opneemt tegen de Vlaamse band Kawada, vanaf 19 januari uit.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×