Bijeenkomst voor familie van psychiatrische patiënten

Familieleden en partners van psychiatrische patiënten hebben vaak veel onbeantwoorde vragen over onder andere de aandoening van hun familielid, hun rechten, de mogelijkheid tot het indienen van een klacht en emotionele ondersteuning.Tijdens een voorlichtingsavond aanstaande maandag, wil het GGZ Informatiepunt Leiden antwoorden geven op al deze vragen.

Extra aandacht wordt gedurende deze bijeenkomst gevestigd op de aanwezigheid van familievertrouwenspersonen en de mogelijkheden die GGZ Leiden familie en belangstellenden biedt op het gebied van preventie, voorlichting en cursussen. Diverse onafhankelijke familievertrouwenspersonen en preventiefuncionarissen komen aan het woord. De voorlichtingsavond vindt plaats op maandag 15 januari van 19.30 tot 21.30 uur op Rapenburg 48. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht bij: info@ggz-informatiepunt.nl.   

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×