Katwijk wil windmolenpark verder in zee

De gemeente Katwijk maakt bezwaar tegen een windmolenpark in zee voor de kust van Katwijk. Burgemeester en Wethouders zijn niet tegen windmolens, maar ze vinden dat het park te dicht op de kust komt te staan. Dat meldt RTV West. In plaats van de geplande 24 kilometer willen B & W graag een afstand van 30 kilometer. Ook maken ze zich zorgen over de risico’s voor trekvogels.

Er is nog geen definitieve toestemming voor een windmolenpark voor de kust van Katwijk, maar er kon bezwaar worden gemaakt tegen een onderzoek naar de effecten voor het milieu. Die bezwaarprocedure liep dinsdag af.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×