Centrummanagement gaat ambassadeurs trainen

In samenwerking met het Centrummanagement Leiden en Koninklijk Horeca Nederland afdeling Leiden, worden er volgende week een aantal trainingen georganiseerd voor de “de ambassadeurs van Leiden”. De training is ontwikkeld om de ambassadeurs van Leiden zoals horecapersoneel de basiskennis van de stad te laten leren kennen. Het doel van deze training is om uiteindelijk de bezoekers van Leiden te dienen in informatie over de stad. Bezoekers komen namelijk in aanraking met deze ambassadeurs en vuren vaak toeristische vragen aan degene. Na deze training hoopt het Centrummanagement dat de ambassadeurs concreet antwoord kunnen geven over de verscheidene zaken die Leiden groot en mooi maken. Dit allemaal in het kader van citymarketing; mensen boeien, binden en houden.

Concreet verzamelt het Centrummanagement op onderstaande tijden bij de achterstaande horecagelegenheid. Na een presentatie van ongeveer een uur binnen, gaan ze “actief” naar buiten, in deze stadswandeling komen alle hotspots aan bod en duurt ca 1.5 uur. Als afsluiting wordt een drankje gedronken bij de betreffende horeca gelegenheid. De volgende data gaat de training plaatsvinden: Dinsdag 16 januari ’07 start om 11.00 – 13.30 (Einstein, Nieuwe Rijn 19) Woensdag 17 januari ’07 start om 19.30 – 22.00 (Buddhas, Botermarkt 20) Donderdag 18 januari ’07 start om 13.30 – 16.00 (Einstein, Nieuwe Rijn 19)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×