Verbouwing Stadsgehoorzaal nog geen hamerstuk

De leden van de raadscommissie Ruimte en Bereikbaarheid willen nog geen groen licht geven voor de nieuwe plannen van wethouder Marc Witteman aangaande een soberder verbouwing van de Stadsgehoorzaal. Het voorstel van het College wordt niet doorgeleid als een hamerstuk naar de raad. Eerst willen de raadsleden de rondleiding afwachten die directeur Petra Unger deze week verzorgd heeft. In de plannen van Witteman is onder andere voorzien in een minder diepe kelder onder de winkels aan de Aalmarkt en kantoren voor toneelmeester en personeel op een minder logische plaats. De besluitvorming over de verbouwing van de Stadsgehoorzaal staat genoteerd voor de raadsvergadering van aanstaande dinsdagavond.

Directeur Petra Unger is blij dat er nu eindelijk schot in de zaak komt. “Alles is beter dan dit.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×