Aanrijding tussen fietser en auto

De politie kreeg op maandag rond 12.40 uur, de melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Jan Luykenlaan. Bij de aanrijding waren een fietser en een auto betrokken. De agenten kwamen ter plaatse en troffen een fietser, wat later bleek een 54-jarige man uit Leiden, gewond aan op de grond. Getuigen konden vertellen dat de man plotseling de Jan Luykenlaan was overgestoken. Een van rechtskomende automobiliste, een 23-jarige vrouw uit Leidschendam, kon de aanrijding niet meer voorkomen en raakte de fietser. De fietser werd de lucht in geslingerd en kwam op de straat terecht.

Hij is met een hoofdwond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×