Beiden door groenlicht

Op maandag rond 06.50 uur, vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Korevaarstraat en de Geregracht. Een 19- jarige Leidenaar reed over de Geregracht en fietste, volgens zijn verklaring, bij groen licht de kruising op. Een 70- jarige Leidenaar reed over de Korevaarstraat, komende uit de richting van de Breestraat en reed tevens, volgens zijn verklaring, bij groen licht de kruising op. De politie is op de zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de oorzaak van het ongeval.

Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Leiden Centrum via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×