Betsy’s grote reis tussen avontuur en sprookje

Op zondag 28 januari om 14.00 uur komt Beatrice Admiraal naar de Centrale Bibliotheek in Leiden om haar boek ‘Betsy’s grote reis’ te presenteren. Zij leest voor en vertelt voor kinderen vanaf zeven jaar. ‘Betsy’s grote reis’ is een spannend boek over een groeiende vriendschap tussen mens en dier. Admiraal is werkzaam als opleider/ trainer in de zorgsector. Al op jonge leeftijd had zij veel fantasie. Ze werkte zelfbedachte verhalen destijds uit tot toneelstukjes, die in de tuin van haar ouders werden opgevoerd. Later vertelde zij deze verhalen aan haar eigen kinderen. Uiteindelijk ontstond bij haar de drang om haar fantasieën aan het papier toe te vertrouwen.

“Betsy is een hertje. Ze maakt met een groep herten een tocht door het natuurpark. Betsy struikelt, valt en komt via een aantal glijbanen in verschillende landen en tijden terecht, waaronder het Land van de Regenboog. Op haar reis beleeft zij vele avonturen. Ze ontmoet prinses Magdalena met wie ze ontsnapt uit de Middeleeuwen. Samen met Magdalena probeert Betsy haar eigen tijd terug te vinden: het NU. Gaat dit lukken? Zijn ze in staat alle hindernissen te overwinnen?”

De toegang is gratis.

Centrale Bibliotheek, Nieuwstraat 4 te Leiden

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×