Hoogvliet verkiest Leiden tot beste filiaal

Supermarktketen Hoogvliet heeft het 2200 vierkante meter grote filiaal in Leiden gekozen tot beste Hoogvliet van 2006. Volgens het supermarktbedrijf heeft de winkel de overige vijftig filialen verslagen door zijn de ruime omvang van de supermarkt, het uitgebreide assortiment dat in de winkel wordt gevoerd en de grote groep van klantvriendelijke personeelsleden. Wekelijks krijgt de Leidense supermarkt – die zeven dagen per week geopend is – 40.000 klanten over de vloer.

De filialen in Maassluis en Nieuw-Vennep zijn als tweede en derde geëindigd. De drie winnende winkels hebben in 2006 allen een forse omzetgroei laten zien, aldus Hoogvliet in een persverklaring. Alle 51 filialen krijgen op basis van hun eindklassering een geldbedrag toegekend, wat door de filiaalleiding vrij besteed mag worden aan bijvoorbeeld een personeelsuitje.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×