Jongeren zetten speeltoestel in de brand

Een zestal jongeren van 11, 12 (2x), 13 (2x) en 15 jaar, veroorzaakten zondag 14 januari rond 18.30 uur schade aan in de Kooihof staand kunststof speeltoestel. Met kerstbomen en oud papier werd vuur gemaakt. De vlammen reikten tot boven het toestel uit. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te doven. De jongeren, waaronder één meisje, zijn door de politie nog dezelfde avond gehoord. Zij zijn niet ingesloten.

De politie neemt nog de aangifte van de gemeente Leiden op en zal verder overleggen over het verdere traject dat de jongeren te wachten staat.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×