Inbraken omgeving Vijf Meilaan

De politie onderzoekt op dit moment een aantal inbraken in de omgeving van de Vijf Meilaan. Het afgelopen weekend werd er ingebroken in diverse woningen. Zondag drongen inbrekers via de achterzijde een woning aan de Gerrit Kasteinstraat binnen, het is nog niet duidelijk wat er precies is meegenomen. Op dezelfde dag werd er ingebroken in een woning aan de Vijf Meilaan, daar werd ondermeer een mobiele telefoon ontvreemd. Ook was het raak in de Tomatenstraat, daar werd uit een woning een geldbedrag en een mobiele telefoon weggenomen. Tot slot werd er ingebroken in Rosenburch, ook hier is een geldbedrag meegenomen. Alle bewoners hebben inmiddels aangifte gedaan.

De politie zal via een buurtonderzoek proberen getuigen te achterhalen. De technische recherche van de politie zal in gevallen waar er mogelijk sporen zijn achtergelaten langskomen om deze te onderzoeken.  

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×