Cursus karate en zelfverdediging voor vrouwen

Op zondag 4 februari start karateschool Phoenix in gymzaal de Weerklank wederom met een beginnerscursus karate en zelfverdediging voor vrouwen. Karate is goed voor de conditie en verbetert het zelfvertrouwen. De deelneemsters kunnen hun eigen inspanningsniveau bepalen, zodat ook vrouwen met een handicap of blessure mee kunnen doen. Waar nodig worden vervangende technieken aangeleerd.

De cursus beslaat 20 lessen en kost 99 euro. Op zondag 21 en 28 januari kunnen belangstellenden om 19.30 uur deelnemen aan open lessen, die plaatsvinden op Robijnstraat 100. Het dragen van makkelijk zittende kleding is ierbij aan te raden. Kijk voor meer informatie op www.karatevoorvrouwen.nl.  

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×