Doek aan Stationsplein wordt verwijderd

De gemeente laat vandaag het doek aan het Stationsplein verwijderen. Door de harde wind van vorige week is het doek op diverse plekken stuk gewaaid en gescheurd. Vanwege de harde wind die volgens de weersvoorspellingen voor woensdag en donderdag wordt verwacht haalt de gemeente het doek uit veiligheidsoverwegingen weg. Diverse malen heeft de leverancier van het doek, Studio America, reparaties en verbeteringen aangebracht om het doek te verstevigen en windbestendig te maken. De gemeente onderzoekt momenteel of de stellage van het doek voor eventuele andere doeleinden benut kan worden.

Of het doek vervangen wordt en zoja op welke wijze, is nog niet bekend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×