Inspirerend DINER-IDEE

Op dinsdag 30 januari vindt voor de eerste keer een DINER-IDEE plaats in de Ideewinkel aan de Apothekersdijk 35. Iedereen die behoefte heeft aan inspiratie, kan tijdens een door een professionele kok bereid biologisch, vegetarisch diner luisteren naar het wonderlijke verhaal van Hanneke Kloosterman. Hanneke is landschapsarchitect en antropoloog en heeft zowel buitenlandse, als binnenlandse projecten opgezet. Zij vertelt tijdens het IDEE-DINER over het Spiegelproject, een uitwisselingsproject tussen Nederland en Costa Rica.

Doel van dit, en de volgende diners is het scheppen van een netwerk dat vanuit duurzame waarden en creatiefinzicht met elkaar stoeit en groeit, speelt en heelt. Het diner vangt aan om 18.30 uur en de kosten bedragen 60 euro per persoon inclusief drankjes.Aanmelden kan voor 23 januari, door de kosten van het diner over te maken op bankrekening 628654707 ter name van Atelj de Kim, onder vermelding van diner- idee nr.1. Het diner gaat door, wanneer er minimaal acht deelnemers zijn. De volgende IDEE-DINERS zijn gepland op 27 februari, 27 maart, 24 april en 22 mei.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×