350 jaar Leidse Vaart / Haarlemmer Trekvaart

In 2007 wordt de 350e verjaardag van de Leidse Vaart / Haarlemmer Trekvaart gevierd. Het project Leidse Vaart / Haarlemmer Trekvaart is feitelijk één van de eerste vormen van succesvolle intergemeentelijke samenwerking op het terrein van mobiliteit in deze regio. In samenwerking met het Provinciaal Historisch Centrum komen er tentoonstellingen in het Historisch Museum in Haarlem en Museum de Zwarte Tulp in Lisse en verschijnt er een herdenkingsboek. De historische Leidse Vaart verbindt Leiden met Haarlem en loopt onder meer door de gemeenten Leiden, Oegstgeest, Teylingen, Lisse en Hillegom.

Meer informatie: www.erfgoedhuis-zh.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×