Janine Clement staatssecretaris?

Binnen kringen van de Leidse ChristenUnie zingt de naam rond van raadslid Janine Clement om een plaats te gaan bekleden in het nieuwe kabinet Balkenende IV. Zij wordt genoemd als mogelijk staatssecretaris van VROM. Momenteel heeft Clement al een hoge functie op dat ministerie.

Wethouder van Economische Zaken Filip van As zegt geen belangstelling te hebben voor een ministersfunctie in het nieuwe kabinet tenzij hij hiertoe geroepen wordt. Van As wil graag zijn karwei in Leiden afmaken en zegt dat de ChristenUnie voldoende nog geschikter kandidaten in den lande heeft. Zo zoemt landelijk de naam van Tweede-Kamerlid Eimert Middelkoop rond als minister op Buitenlandse Zaken of Defensie.   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×