Pieter Jeroense genomineerd voor Topambtenaar van het Jaar

Pieter Jeroense, werkzaam bij de gemeente Leiden als Hoofd van de afdeling Communicatie, is genomineerd voor Jonge Topambtenaar van het jaar. Na een stevige voorselectie zit hij in de finale met nog twee kandidaten. In de gemeenteraadsvergadering van dinsdagavond heeft Leefbaar Leiden raadslid Daan Sloos de gemeenteambtenaren opgeroepen op hem te stemmen. Sloos: “Ik heb Pieter Jeroense bezig gezien bij de presentatie van de herdenking van de buskruitramp in de Lodewijkskerk en deze man heeft echt X-factor. Mijn complimenten!”

De eindstrijd is volgende week donderdag in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Stemmen op een van de kandidaten kan nu al via de website www.futur.nl. Jeroense is hoofd communicatie en externe betrekkingen bij de gemeente Leiden en hij is 34 jaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×